top of page

Hoe te gebruiken?

Wat betekent het voor BioBellinda Huishoudelijke schoonmaak producten om geconcentreerd te zijn? Wat is de verdunningsmaat?

Hoewel geconcentreerd wasmiddel minder wordt gebruikt dan normale wasmiddelen, worden het wasmiddelen genoemd die hetzelfde effect hebben. De verdunning van het geconcentreerde product verschilt per type product en kan worden verdund tot 1/3, 1/5, 1/10.

We raden u aan het te gebruiken door rekening te houden met de verdunningsmaatregelen die we specifiek hebben vermeld in de praktische gebruikershandleiding. Wat je hebt gezien in de verdunningsverhoudingen, 1/3 – 1/5 etc. In alle verhoudingen geeft het lagere getal het product aan en het hogere getal het totale gewicht van water en product.

Als we bijvoorbeeld een product 1/4 willen verdunnen; Het betekent dat we voor 1 dopproduct 3 doppen water met dezelfde dop toevoegen.

Meer wasmiddel gebruiken betekent niet beter schoonmaken. De maximale hoeveelheid wasmiddel die in water kan worden opgelost wordt bepaald. Bij overschrijding van deze maximale hoeveelheid lost het extra wasmiddel niet op in het water en blijft als residu achter. Het idee van geconcentreerd wasmiddel is uiterst belangrijk om het milieu te beschermen.

Het belangrijkste doel van het concentraat is dat de consument economisch kan winkelen. Bovendien voorkomt het onnodige ruimtebeslag in huis en zorgt het voor gemak van transport na het winkelen.

BioBellinda huishoudelijke schoonmaakartikelen op natuurlijke basis.

In veel verschillende landen van de wereld geven honderdduizend mensen elke maand de voorkeur aan BioBellinda-producten en gebruiken om zich beter te voelen, om de schoonmaak voorzien van betrouwbare schoonmaakmiddelen met natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk ook om waarde te voegen aan het leven en het milieu. Onze producten bestaan uit schoonmaak en aanvullende producten. Het biedt ons uitstekende kansen om een positieve impact te maken en duurzaam leven te ondersteunen in elke levende en leefbare omgeving die we aanraken, van mens tot milieu.

Met onze Veganistische en Ecologische gecertificeerde producten zorgen we dat iedereen de natuurlijke producten makkelijk in huis kunnen halen. Terwijl we de natuur versterken, beschermen we zowel het milieu als de menselijke gezondheid. Milieuvriendelijke aanpak van Biobellinda. We vinden dat we namens de natuur verantwoordelijkheid moeten nemen gedurende de hele levenscyclus van onze producten, en u, die onze producten uit de aankoop van grondstoffen gebruikt. We zijn van plan om het verbeteringsproces in te gaan, van de energie en het water dat verbruikt tijdens het koken en schoonmaken.

Kunnen we onze klanten geen producten aanbieden waar ze heel blij mee zullen zijn en die de natuur niet vervuilen? Dit is een van de belangrijkste vragen die we onszelf hebben gesteld toen we aan Biobellinda producten begonnen. Het punt dat we vandaag hebben bereikt, het feit dat iedereen op zoek zijn naar natuurlijke en biologische producten, het feit dat het milieubewustzijn snel toeneemt, is het bewijs van onze vroege en juiste oriëntatie jaren geleden.

Bij het kiezen van onze leveranciers (bedrijven waarvan we grondstoffen, verpakkingen en soortgelijke aankopen doen), zou het voor ons geen probleem moeten zijn om natuurlijke grondstoffen te leveren, een milieu veiligheidssysteem te hebben, recyclebare verpakkingen te gebruiken, enz. We nemen de criteria als basis. We geven ons vast-vloeibaar afval dat tijdens onze productie wordt gegenereerd aan verwerkingsinstallaties die zijn erkend door het ministerie van Milieu, letten op de recycleerbaarheid van de materialen die we gebruiken bij het verpakken van onze producten.

Naast alles wat kan, hebben we grotere doelen in het kader van ons principe van “schoonmaken die de natuur niet vervuilt”. We zullen de voetafdruk van onze producten op het milieu met de dag verkleinen en we zullen ons best doen om een leefbaardere omgeving voor onze kinderen achter te laten.

 

Dermatologische tests: Het is het bewijs dat de producten geen allergieën veroorzaken bij gebruik onder de gespecificeerde gebruiksomstandigheden.

GMP (ISO 22716): Het is een certificaat van goede productiepraktijken en is het bewijs dat de producten zijn geproduceerd in overeenstemming met ISO 22716 INTERNATIONALE NORMEN.

61leuV2mPtL._AC_.jpg

  Social media  

Voor meer foto's en video's bezoek ons INSTAGRAMFACEBOOK

Like, deel & tag ons!

bottom of page